top of page

InvestWiser jevner ut konkurransen mellom private og profesjonelle investorer.

 

Vi jobber for å gjøre profesjonelle verktøy og data tilgjengelige for alle, ikke bare de med profesjonell bakgrunn. Målet vårt er å gi privatinvestorer et alternativ til Bloomberg Terminal og hjelpe dem med å konkurrere på samme nivå som proffene.

Om oss

 

InvestWiser ble grunnlagt av Didrik Lysvoll med det klare målet om å gi privatinvestorer muligheten til å ta bedre investeringsbeslutninger i aksjemarkedet. Vårt dedikerte team jobber kontinuerlig, dag og natt, for å bygge den beste analyseplattformen for privat investorer. Vi tror på å revolusjonere investeringsbransjen ved å gjøre ting annerledes.

Vår filosofi

Vår visjon:

Vår visjon i InvestWiser er å forandre måten privatinvestorer opplever aksjemarkedet på. Vi streber etter å være den mest brukervennlige og pålitelige plattformen som gir investorer den nødvendige innsikten og selvtilliten de trenger for å lykkes. Ved å tilby avanserte analyseverktøy og uavhengig aksjeanalyse ønsker vi å gjøre aksjemarkedet mer tilgjengelig og forståelig for alle, og dermed demokratisere investeringer.

Vårt mål:

Vårt mål i InvestWiser er å bli den foretrukne destinasjonen for privatinvestorer som søker ekspertise og innsikt. Vi er fast bestemt på å hjelpe privatinvestorer med å ta informerte investeringsbeslutninger ved hjelp av våre unike verktøy og analyser. Vi vil oppnå dette ved å kontinuerlig forbedre og utvide vårt tjenestetilbud, og ved å støtte våre brukere gjennom deres investeringsreise.

Kontakt oss

Raveien 205, 3184, Borre

didriklysvoll@investwiser.net

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Takk for at du sendte inn!

Om oss

Mitt navn er Didrik Lysvoll

Vi vil gjøre profesjonell analyse tilgjengelig for alle, slik at vi skaper en mer rettferdig konkurranse mellom private og profesjonelle investorer.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Aktuelle Innlegg

bottom of page