top of page

Fra Visjon til Virkelighet: InvestWiser's Ambisiøse Nye Fase


Foto: Joakim Teveldal

En Ny Start hos InvestWiser


Hei alle sammen!


Vi har hatt et utrolig år her hos InvestWiser! Vi startet smått, men nå er vi over 4900 medlemmer sterke. Vi vil bare si tusen takk – dere har alle hjulpet oss på veien mot å gjøre investeringer smartere.


Dere har vært fantastiske med alle tilbakemeldinger og ideer. Dette har hjulpet oss masse, og nå er vi klare for noe stort. Vi har fått nye folk med på laget, folk som tror på visjonen. Sammen skal vi lage en enda bedre plattform for aksjeanalyse, en som jevner ut konkurranse mellom private og profesjonelle investorer.


Bygger For Fremtiden


Med vårt nye team vil vi utvikle en aksjeanalyseplattform som er raskere, mer skalerbar, og enda mer intuitiv. Målet vårt er å være den foretrukne destinasjonen for investorer som søker innsikt til å ta informerte investeringsbeslutninger. Vi er dedikerte til å skape verktøy som ikke bare møter, men overgår standarder.


En Plattform Formet Av Dere


Den nye plattformen vil videreutvikle eksisterende funksjoner og introdusere helt nye verktøy og analyser. Vi har ambisiøse planer og store ideer, og vi ønsker deres innsikt og meninger. Dere har en unik mulighet til å forme fremtidens aksjeanalyseverktøy. Vi vil holde dere løpende oppdatert om utviklingen og invitere dere til å delta i beta testing og gi tilbakemeldinger.


Bli Med På Reisen


Vi ser frem til å ta dere med på denne reisen. Hold øynene åpne for kommende oppdateringer og unike muligheter til å bidra. Sammen skal vi forme fremtidens InvestWiser, og fortsette å demokratisere tilgangen til profesjonelle investeringsverktøy.


Følg Oss for Siste Nytt


Vi oppfordrer dere til å følge med på våre sosiale medier. Vi deler regelmessige oppdateringer på LinkedIn og Twitter. Følg gjerne vår gründer Didrik Lysvoll og InvestWiser for de siste nyhetene og innsiktene. Didrik har nylig delt sin reise i flere aviser, og gir et unikt innblikk i hvordan vi har nådd dette vendepunktet.Takk for at dere er en del av InvestWiser familien. Sammen endrer vi måten investorer opplever aksjemarkedet på.


Med oppriktig takknemlighet,


Didrik Lysvoll, CEO, InvestWiser

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
bottom of page