top of page

Veien videre for InvestWiser: Større Team, Større Drømmer

InvestWiser: En Ny Reise Begynner


Vi står ved et viktig veiskille i InvestWisers historie og ønsker å dele spennende nyheter med vårt voksende fellesskap. Vår fremtid er ikke bare en fortsettelse av reisen vår, men en utvidelse av våre visjoner og ambisjoner, støttet av et økende team og forbedrede ressurser. Denne artikkelen tar deg gjennom vår reise fra starten til dagens prestasjoner, samtidig som vi avslører våre planer for fremtiden, der vi tar aksjeanalyse til nye høyder for investorer. Så ta en pause, hent deg en kopp varm kaffe, og bli med oss på denne spennende reisen gjennom vår artikkel.


Tiden for Innovasjon: Byggingen av Fundamentet


Alt startet med et mål om å forandre investorenes tilnærming til aksjemarkedet – å gi dem et verktøy som kunne gi solid, data-drevet innsikt og støtte beslutningene deres med en systematisk tilnærming. Gjennom en kontinuerlig prosess med å lytte til tilbakemeldinger fra brukerne og teste nye ideer, har InvestWiser utviklet seg fra en ide til å bli en plattform og en filosofi som når ut til tusenvis av investorer. Vår tilnærming, som kombinerer kraftfull analyse med et intuitivt grensesnitt, har gjort oss til det foretrukne valget for mange investorer som søker klarhet og innsikt for å navigere aksjemarkedet.


Fra begynnelsen har vår brukerbase vokst til over 6000 medlemmer, og den øker stadig med hver nye versjon av plattformen. Dette utgjør nå mer enn 1% av Norges aksjonærer. Denne imponerende veksten, som har skjedd hovedsakelig gjennom organisk spredning og “word of mouth”, bekrefter effektiviteten av vår strategi og de løsningene vi har utviklet i samarbeid med våre brukere.


Tilnærming til Investering: Kraft og Brukervennlighet


Hos InvestWiser er kjernen i vår tilnærming en unik filosofi som forener kraftig, datastyrt analyse med et intuitivt grensesnitt. Vi har identifisert og møtt utfordringene mange investorer står overfor, som impulsive beslutninger basert på følelser eller eksterne påvirkninger i markedet, samt manglende diversifisering som øker risikoen for tap.


Vår løsning har vært å utvikle en plattform som bygger på grundig forskning og en systematisk tilnærming til investeringer, med vår filosofi som veileder gjennom hele reisen – fra dypdykk i forskning og analyse til beslutningstaking og porteføljestyring, alt samlet på ett sted. Ved å introdusere nyskapende verktøy som våre relative rangeringsmodeller, basert på prinsippene om faktorinvestering, og regelstyrte porteføljer utviklet på grunnlag av disse modellene, har vi gitt våre brukere evnen til å navigere markedet på en disiplinert måte, ta informerte beslutninger basert på fakta og oppnå bedre resultater, uten forstyrrelser fra markedsstøy eller følelser.


Vår Reise i Milepæler: Bevis på Vår Tilnærming

Gjennom vår reise har vi feiret flere milepæler som vi har delt med vårt fellesskap, spesielt gjennom resultatene til våre modellporteføljer, som tydelig viser den praktiske anvendelsen av vår investeringsfilosofi utviklet i samarbeid med våre brukere. Vår første utbytteportefølje, publisert i mai i fjor på Nordnet-bloggen, bygget på vår første utviklet rangeringsmodell med 25 utvalgte selskaper, leverte en imponerende avkastning på 12,5%, sammenlignet med hovedindeksen på 3,7%. Dette ble etterfulgt av en modellportefølje, publisert i juli i fjor på vår egen nye blogg, som besto av en toppaksje fra hver sektor basert på vår første lanserte rangeringsmodell med totalt 11 utvalgte selskaper, og oppnådde en avkastning på 18,5%, mot hovedindeksen på 2,3%. Forrige uke publiserte vi en ny utbytteportefølje med 26 utvalgte selskaper basert på vår nyeste rangeringsmodell, som ga en avkastning på 1%, sammenlignet med hovedindeksen på 0,2%.


Disse eksemplene, selv om de dekker korte tidsperioder som noen kan tilskrive flaks, er viktige i å demonstrere effektiviteten av vår tilnærming. De styrker vår tro på at gode analyser legger grunnlaget for gode resultater, og dette er noe vi er forpliktet til å bringe til alle investorer.


InvestWiser: Fremtiden Ser Lys Ut med Store Planer


Med stor entusiasme begynner InvestWiser et nytt og spennende kapittel i vår historie. Lanseringen av vår nyeste oppdatering, InvestWiser v3.0, den 9. januar i år, representerer ikke bare avslutningen på vår tidlige fase, men også begynnelsen på en mer ambisiøs og ekspansiv reise. Dette øyeblikket markerer en milepæl hvor vi med stolthet og forventning ser frem til å drive innovasjon og utvikling på et høyere nivå enn noensinne før.


Vi har store planer for fremtiden, og med InvestWiser v3.0 er vi klare til å omfavne nye muligheter og utfordringer. Med et utvidet team, økte ressurser og høye ambisjoner, tar vi sikte på å heve standarden for analyse og investeringsverktøy. Vi er fast bestemt

på å lede an i å bringe aksjeanalyse til et helt nytt nivå, og vi er begeistret for å dele denne reisen med vårt voksende fellesskap av investorer.


Et Nyskapende Kapittel: Fra Visjon til Virkelighet

Vi står nå på terskelen til en spennende fase hvor våre tidligere prestasjoner legger grunnlaget for en enda større fremtid. Med tilveksten av Stian Broen, en dyktig senior full-stack-utvikler, til InvestWiser-teamet, er vi godt rustet til å løfte våre løsninger, teknologier og tjenester til nye høyder. Dette er et viktig skritt fremover for oss, og vi er takknemlige for våre investorer som deler vår visjon.


Dette nye kapittelet i InvestWisers historie representerer ikke bare en utvidelse; det er en transformasjon. Vi forplikter oss til å levere enda mer avanserte, brukervennlige og kraftfulle analyseverktøy som vil forandre måten investorer forholder seg til markedet på. Med fokus på klarhet, disiplin og økt selvtillit, ønsker vi å sette en ny standard og hjelpe investorer med å ta informerte beslutninger i en stadig skiftende finansiell marked.


Veien Fremover: En Fremtid av Innovasjon


Vi ønsker å uttrykke vår dype takknemlighet overfor det engasjerte fellesskapet som har støttet InvestWiser. Deres tilbakemeldinger, støtte og tro på vår visjon har vært avgjørende for vår vekst, og vi er takknemlige for deres vedvarende engasjement. Med et forsterket team, økte ressurser og en urokkelig forpliktelse til å utforske grensene for aksjeanalyse, ser vi frem til å møte fremtidige utfordringer og muligheter sammen med dere.


Våre fremtidsplaner omfatter ikke bare forbedringer av plattformens brukervennlighet og analytiske kraft, men også en utvidelse av våre tjenester og tilbud som vil sette nye standarder i bransjen. Vi er forpliktet til å utvikle løsninger som ikke bare møter, men overgår investorenes behov og forventninger, både nå og i fremtiden.


Bli Med på Vår Spennende Reise


Vi ønsker deg velkommen til å bli med oss på den spennende reisen videre inn i fremtidens investeringsverktøy. InvestWiser står ved et nytt daggry, klar til å forandre aksjeinvesteringer for alle. Ved å gjøre investering mer tilgjengelig, forståelig og effektiv, åpner vi dørene for en ny æra av informerte investeringsbeslutninger. Vi ser frem til å dele denne reisen med deg og sammen forme fremtiden for investering.


Takk for at du er en del av vår historie og vår fremtid. Med felles innsats og engasjement ser vi mot en lys og spennende fremtid, full av muligheter og suksess for alle våre brukere. Fremtiden for InvestWiser er lys, og vi er begeistret for å utforske den sammen med deg.


For å delta aktivt, engasjere deg, eller bare holde deg oppdatert på våre nyeste nyheter og innsikter, kan du besøke våre plattformer og ressurser gjennom følgende lenker:

- Delta i vår spørreundersøkelse: lenke til undersøkelsen

- Følg InvestWiser på Twitter: InvestWiser Twitter

- Koble til på LinkedIn: InvestWiser LinkedIn-side

- Lik oss på Facebook: InvestWiser Facebook-side

- Abonner på vår YouTube-kanal: InvestWiser YouTube-kanal


For mer lesing og innsikt i våre modellporteføljer og annen verdifull informasjon, kan du utforske våre nylig publiserte analyser:

- Bygg en Solid Utbytte Portefølje med InvestWiser v3.0: Les mer her

- Lansering av InvestWiser v3.0: Les mer her

- InvestWisers oppsummering av året 2023: Les mer her


Vi inviterer deg til å utforske disse ressursene og bli en enda mer integrert del av vårt voksende fellesskap. Sammen vil vi fortsette å bryte nye barrierer og definere fremtiden for investeringer.

Yorumlar

5 üzerinden 0 yıldız
Henüz hiç puanlama yok

Puanlama ekleyin
bottom of page