top of page

Velkommen til InvestWiser - Din enkle vei til datadrevet aksjeanalyse


Introduksjon


Velkommen til InvestWiser - din ultimate plattform for aksjeanalyse! Enten du er en erfaren investor eller nybegynner, har vi utviklet denne plattformen for å gi deg all den innsikt og forståelse du trenger for å ta velinformerte beslutninger i aksjemarkedet.Analyseverktøy - Alt på ett sted!


Med InvestWiser får du tilgang til et bredt utvalg av analytiske verktøy som gir deg omfattende aksjedata for selskaper notert på Oslo Børs. Alt er samlet på ett sted, slik at du slipper å hoppe mellom ulike verktøy. Du kan utforske viktige nøkkeltall, regnskapsinformasjon, profildata, nyheter, sammenligninger, forventninger, kursmål, analytikeranbefalinger, teknisk analyse, fundamental analyse, investeringsstrategier, utbytteoversikter og mye mer.


Enkel tilgang til interessante og lett forståelige data er vår prioritet. Regnskapsdataene blir automatisk justert til norske kroner, slik at du enkelt kan sammenligne selskaper. Vi aggregerer også dataene og presenterer dem på en forståelig måte, med grafer som viser aksjekursutviklingen og regnskapstall. Du kan tilpasse tidsperioden for dataene mens du analyserer aksjer, enten det er for året, kvartalsvis eller de siste 12 månedene for regnskapet, samt ulike måneder og år for aksjekurshistorikk.


Sammenlign og vurder aksjer enkelt!


En av våre nyttige funksjoner er muligheten til å sammenligne aksjer med deres industri, sektor, segment og marked. Dette gjør det enkelt for deg å vurdere aksjenes prestasjoner i forhold til hverandre og deres posisjon i en bestemt bransje. Med denne sammenligningsinformasjonen blir det lettere å vurdere styrker og svakheter ved aksjer i forhold til andre lignende selskaper. Tidligere var dette en tidkrevende oppgave, men med InvestWiser kan du gjøre det enkelt.


Oppdag potensialet med vår rangeringsmodell!


Vi har utviklet en avansert rangeringsmodell basert på prinsippene for faktorinvestering, og vi gjør den nå tilgjengelig for private investorer som deg. Vår rangeringsmodell hjelper deg med å oppdage aksjer med høy kvalitet, god verdi og sterkt momentum. Modellen identifiserer aksjer som skiller seg ut blant mengden, slik at du kan ta informerte beslutninger.


Faktorinvestering er en metode for å oppnå avkastning ved å fokusere på aksjer med spesifikke egenskaper. Vi analyserer selskapenes regnskaps- og tekniske data, og vurderer nøkkeltall som egenkapital, omsetning, inntjening og fri kontantstrøm i forhold til markedsverdi som verdi, samt i forhold til total kapital som kvalitet. Når det gjelder tekniske data, bruker vi avkastningen de siste 3, 6, 9 og 12 månedene som momentum. Vår modell sammenligner alle disse nøkkeltallene med selskapets bransje, sektor og marked for å gi en rangering fra 0 til 100 basert på hvor godt de presterer sammenlignet med andre. Vær oppmerksom på at rangeringsmodellen ikke er en absolutt metode for å velge aksjer, men den kan hjelpe deg med å finne og objektivt vurdere selskaper på en enklere og raskere måte. Rangeringene oppdateres daglig etter børsens stengetid, slik at du alltid har oppdaterte rangeringer og data tilgjengelig.


En brukervennlig opplevelse.


Vi har designet InvestWiser med deg i tankene. Med en moderne og brukervennlig plattform kan du enkelt navigere og finne det du leter etter. Utforsk ulike kategorier som "Market", "Screener", "Analysis", "Charting" og "Portfolio" for å få tilgang til de verktøyene du trenger for å analysere aksjer og sette sammen din egen portefølje. Du kan også sjekke ut "Guide"-sidene for nyttige artikler og videoer som kan hjelpe deg med aksjeanalyse og investeringsbeslutninger.


Kom i gang med InvestWiser i dag!


Vi er her for å hjelpe deg med å navigere i aksjemarkedet og gi deg den beste datadrevne analysen. Så, hvorfor vente? Gå til vår side nå, følg enkel registreringsprosess og kom i gang med InvestWiser! Utforsk verktøyene, oppdag potensielle aksjer, og ta velinformerte investeringsbeslutninger. Vi er stolte av å være din partner i aksjeanalyse, og vi ønsker deg lykke til på din investeringsreise!


Husk at vi setter stor pris på tilbakemeldinger, så ikke nøl med å kontakte oss hvis du har spørsmål eller kommentarer. Besøk lenkene nedenfor for fullstendig dokumentasjon, brukerundersøkelsesskjema og en introduksjonsvideo som hjelper deg med å komme i gang:


  • Fullstendig dokumentasjon: lenke

  • Brukerundersøkelsesskjema: lenke

  • Introduksjonsvideo: lenke


Velkommen til InvestWiser - din vei til smartere investeringer!

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page