top of page

Bli Med på Å Skape Fremtidens Aksjeanalyse!

Bli Med på Å Skape Fremtidens Aksjeanalyse!


Vi i InvestWiser tror på samarbeid og på å lytte til våre brukere. Derfor er vi glade for å annonsere at vi har startet en brukerundersøkelse for å utvikle en helt ny aksjeanalyseplattform. Vi ønsker at du, vår verdifulle bruker, skal være med på å forme fremtiden for aksjeanalyseverktøy, og vi setter stor pris på hver stemme og tilbakemelding vi får.


Med vårt nye team er vi klare til å ta InvestWiser til nye høyder. Vi vil forbedre brukervennligheten, øke hastigheten og gjøre plattformen mer skalerbar enn noensinne. Dette er vår måte å vise vår dedikasjon til å gi deg det beste verktøyet for å analysere aksjemarkedet. Vi vil ikke bare gi plattformen en liten oppdatering, men bygge en helt ny plattform som tar analysen til nye høyder.


Vi har allerede begynt å motta noen tidlige svar i brukerundersøkelsen, og resultatene er svært interessante. For det første er aldersgruppen til våre brukere variert, med både unge nybegynnere og erfarne investorer. Det er flott å se at InvestWiser appellerer til en så bred målgruppe.


Når det gjelder erfaring, har over halvparten av respondentene valgt "erfaren". Dette indikerer at mange av våre brukere har investert i aksjemarkedet i flere år og har en god forståelse av grunnleggende konsepter. Samtidig har vi også fått tilbakemeldinger fra nybegynnere og svært erfarne investorer, og vi setter pris på mangfoldet i vårt brukerfellesskap.


Videre har vi sett noen interessante tall når det gjelder tilfredshet med vår nåværende plattform. Mange har vurdert tilfredsheten til 4/5, noe som er svært oppmuntrende for oss. For brukervennlighet har vi fått en vurdering på 3/5, og for informasjonskvalitet har vi fått en imponerende vurdering på 5/5. Dette viser at vi allerede er på riktig spor med vår nåværende plattform, men vi er fast bestemt på å gjøre den enda bedre.


Den nye plattformen vi jobber med vil være mer intuitiv med et forbedret grensesnitt, raskere ytelse og en rekke nye og forbedrede funksjoner. Vi vil også gjøre plattformen skalerbar, slik at den kan tilpasses ulike aksjemarkeder over hele verden.


Noen av de mest ønskede forbedringene fra våre brukere inkluderer raskere hastighet, enklere måte å lagre porteføljer og vekte dem, forbedret brukervennlighet i grensesnittet og navigasjonsmenyen, forklaring på forkortelser og tolkningshjelp, muligheten til å legge til aksjer i en watchlist, og en enklere måte å sammenligne nøkkeltall, bygge egne rangeringsmodeller, og mer. Vi har hørt deres ønsker, og vi er ivrige etter å oppfylle dem.


Vi har også sett at mange av dere liker selskapsanalyse med enkel oversikt over selskaper og enkel visualisering av regnskapet og andre aspekter av analysen. Vår rangeringsmodell på aksjescreening har vært populær for å finne kandidater for nærmere analyse, og mange har satt pris på porteføljeanalysefunksjonen for å få en helhetlig bilde av porteføljen. Dette er områder vi gleder oss til å fortsette å forbedre og bygge videre på.


Men her er det spennende: Du har nå en unik mulighet til å påvirke fremtidens aksjeanalyseverktøy. Kanskje du har noen innovative ideer som du vil se realisert, eller du har spesifikke behov som du mener bør møtes. Din stemme og tilbakemelding er avgjørende for oss, og vi oppfordrer deg til å dele dine tanker og ønsker med oss.På lengre sikt har vi også planer om å utvide vårt investeringsunivers for å inkludere Norden, Europa og globale markeder. Dette betyr at InvestWiser vil bli enda mer allsidig og nyttig for investorer over hele verden.


Vi er takknemlige for ditt engasjement og din støtte, og vi ser frem til å sammen skape den beste aksjeanalyseplattformen noensinne. Så ikke nøl med å delta i vår brukerundersøkelse, og la oss sammen forme fremtiden for aksjeanalyse. Sammen kan vi oppnå store ting!


Takk for at du er en del av InvestWiser-fellesskapet, og vi ser frem til å se hva fremtiden har å bringe.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page