top of page

InvestWiser 3.0 Lansering: Slår Markedet

InvestWiser 3.0 Lansering: Nytt Nivå i Aksjeanalyse


Hei InvestWiser-medlemmer og investeringsinteresserte! Velkommen til 2024, et år som starter med noe svært spennende – lanseringen av InvestWiser 3.0. Denne oppgraderingen representerer ikke bare et stort skritt fremover for oss, men en betydelig milepæl på vår reise mot å tilby det beste aksjeanalyseverktøyet for privat investorer.


Skrever av Gründer og CEO Didrik Lysvoll


InvestWiser 3.0: En Lovende Start på 2024


For seks måneder siden tok vi et stort skritt fra InvestWiser 1.0 til 2.0, som var et betydelig løft for vår plattform. Den oppgraderingen gjorde det mulig for våre medlemmer å gjøre hele investeringsprosessen på ett sted. Vi introduserte en rekke avanserte analysefunksjoner, inkludert vår nye QVM-rangeringsmodell. Responsen fra dere var fantastisk. Våre medlemmer kunne nå gjøre mer enn bare å analysere enkeltaksjer. De kunne følge med på markedet, lage tilpassede markedsfiltre, analysere potensielle aksjekandidater grundig og vurdere ytelsen til favorittaksjene sine i en hel portefølje.


Våre Porteføljer: Imponerende Resultater

For å demonstrere InvestWiser 2.0s styrke, delte vi en eksempelportefølje på bloggen vår i slutten av juli 2023. Denne porteføljen besto av 11 aksjer fra ulike sektorer, og resultatene var intet mindre enn imponerende. Den leverte en avkastning på 42,4% i løpet av det siste året, og har økt med over 20% siden publisering. Dette overgår betydelig avkastningen til OSEBX-indeksen, som kun oppnådde rundt 5% i samme periode.


I tillegg delte vi vår suksesshistorie på NordNet i slutten av mai med en utbytteportefølje, som også presterte svært sterkt. Den leverte en avkastning på 22,8% i løpet av det siste året og har økt med over 14% siden publisering. Dette resultatet overgår også betydelig avkastningen til OSEBX-indeksen, som kun oppnådde rundt 7% i samme periode. Utbytteporteføljen hadde også en imponerende utbytteavkastning på 8,4% de siste 12 månedene.


Det er verdt å merke seg at begge porteføljene ble sammensatt ved hjelp av vår datadrevne rangeringsmodell. Det er gledelig å se at begge har prestert fire ganger og to ganger bedre enn markedet, til tross for den relativt korte tidsperioden. Vær imidlertid oppmerksom på at rangeringsmodellen kun er ment som en pekepinn i analyseprosessen og ikke som en endelig beslutning.


InvestWiser 3.0: Nytt År, Nye Muligheter


Nå som vi går inn i 2024, er vi stolte over å presentere InvestWiser 3.0. Denne nye versjonen er resultatet av deres verdifulle tilbakemeldinger og vår forpliktelse til kontinuerlig forbedring. Vi har forbedret hastigheten og grensesnittet til plattformen og lagt til flere nye funksjoner, inkludert muligheten til å sammenligne din portefølje med OSEBX og mye mer.


Nytt og Forbedret i 3.0:

  • Bedre Brukergrensesnitt: Vi har innført et mørkere og mer elegant tema som gjør opplevelsen mer intuitiv.

  • Utvidede Analyseverktøy: Vi har inkludert nye rangeringsmodeller for både kortsiktig og langsiktig analyse, samt en blanding av begge for større fleksibilitet.

  • Nye Screeneres: Vi har introdusert flere nye screeningverktøy, inkludert fundamentale og tekniske screenere, i tillegg til våre nye rangeringsmodeller og kommende investeringsstrategier.

  • Samlede Analysekategorier: Teknisk og fundamental analyse er nå kombinert for å tilby en mer omfattende selskapsanalyse med mange nye sider og funksjoner for relativ og absolutt analyse.

  • Portefølje- og Markedsutvikling: Disse kategoriene har blitt utvidet med flere nye verktøy og funksjoner for en dypere forståelse av både individuelle selskaper, porteføljen og markedet som helhet.


Veien Videre: Våre Planer og Forventninger


InvestWiser 3.0 er den siste versjonen vi utvikler av denne plattformen, men dette markerer ikke slutten på reisen. Vi ser nå fremover mot utviklingen av en helt ny plattform som vil ta aksjeanalysen til et enda høyere nivå. Dette vil være mulig takket være et større team og flere ressurser. 2024 blir året hvor InvestWiser vokser og lanserer vår første fullstendige plattform, som vil være bedre enn noe vi tidligere har utviklet.


Din Rolle i Vår Vekst


Dine tilbakemeldinger har vært uvurderlige i utviklingen av InvestWiser, og vi oppfordrer deg til å fortsette å dele dine tanker og ideer med oss. Sammen kan vi ta InvestWiser til nye høyder.


Kom i Gang med InvestWiser 3.0


Prøv den nye versjonen og opplev forskjellen selv. Vi setter stor pris på alle dere som har vært med oss på denne reisen og ser frem til å fortsette den sammen med dere.


InvestWiser - For en smartere investeringsreise.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page