top of page

InvestWiser Sommeroppdatering: Resultater og Fremtidige Planer


God søndag alle sammen! Det er en nydelig sommerdag her i Norge, og vi er snart halvveis inn i 2024. Vi i InvestWiser ønsker å benytte anledningen til å oppdatere våre brukere på den spennende utviklingen i selskapet vårt, resultater fra våre modellporteføljer, og veien videre.


Resultater fra Våre Modellporteføljer

Vi er stolte over å kunne dele de nyeste resultatene fra våre modellporteføljer, som viser hvordan våre analytiske verktøy og modeller har prestert:


1 - Første Utbytteportefølje (satt sammen 24. april 2023)

 • Antall aksjer: 25

 • Avkastning: 26,2%

 • Indeksavkastning: 18,1%

 • Beskrivelse: Basert på vår første utviklet rangeringsmodell og delt som vårt første innlegg på NordNet bloggen, har denne porteføljen levert solid meravkastning.


2 - Første Modellportefølje (satt sammen 24. juli 2023)

 • Antall aksjer: 11 (en aksje fra hver sektor)

 • Avkastning: 34,9%

 • Indeksavkastning: 16,4%

 • Beskrivelse: Publisert på vår egen blogg, denne porteføljen har demonstrert kraften i vår første lanserte rangeringsmodell med betydelig meravkastning.


3 - Andre Utbytteportefølje (satt sammen 22. februar 2024)

 • Antall aksjer: 26

 • Avkastning: 12,3%

 • Indeksavkastning: 14%

 • Beskrivelse: Delt på både NordNet bloggen og vår egen blogg, denne porteføljen er basert på vår nyeste rangeringsmodell. Selv om den har levert en noe negativ meravkastning, må vi huske på at tidsperioden er relativt kort, og at langsiktige resultater er det som virkelig teller.


Våre porteføljer demonstrerer vår tro på en disiplinert og systematisk tilnærming der enkle, men effektive modeller kan overgå menneskelig dømmekraft og spekulasjon. Vi er dedikert til å gjøre forskningen vår om avkastning til praktiske verktøy som fokuserer på harde fakta og analyse.


Veien Videre for InvestWiser


Vi har nylig utvidet teamet vårt for å kunne utvikle og forbedre InvestWiser plattformen enda mer. I år jobber vi med å utvikle en helt ny tjeneste som vil løfte plattformen vår på alle områder, inkludert hastighet, grensesnitt, funksjonalitet og mer. Denne nye løsningen er basert på en teknologi som vi planlegger å skalere og videreutvikle for å lage den beste mulige analyseplattformen for våre brukere.


Vår visjon er å kombinere kraftfull analyse med et brukervennlig grensesnitt, slik at investorer kan ta informerte beslutninger basert på fakta, med disiplin og selvtillit. Vi jobber for å fjerne støy og følelser som kan påvirke investeringsbeslutninger, og gi brukerne våre de verktøyene de trenger for å navigere gjennom aksjemarkedet effektivt.


Kommende Oppdateringer


Parallelt med utviklingen av den nye plattformen, vil vi snart lansere en ny oppdatering av dagens plattform (V4). Denne oppdateringen er basert på tilbakemeldingene vi har mottatt fra våre brukere og vil inkludere:


 • Navigasjonen i plattformen vil bli mer intuitiv, med informasjonsbokser som gir brukerne en mer sømløs opplevelse når de utforsker data og analyser.

 • Vi har redesignet grensesnittet for å gjøre det enda mer brukervennlig, med en klarere struktur og lettere navigasjon. Dette vil gjøre det enklere for både nye og erfarne brukere å navigere og bruke plattformen effektivt.

 • Våre kjernefunksjoner, inkludert markedsovervåkning, aksjescreening og porteføljeanalyse, vil få oppdateringer for å forbedre deres ytelse og pålitelighet.


Vi er også i gang med å oppdatere modellporteføljen vår i tråd med lanseringen av V4, og vi ser frem til å dele mer om disse spennende oppdateringene med dere snart.


Takk til Våre Brukere


Vi ønsker å uttrykke vår takknemlighet til alle våre brukere. Med over 6350 brukere, utgjør vårt samfunn nå over 1% av alle aksjonærene på børsen. Dette er et utrolig tall, og vi er ekstremt stolte av det. Mange av dere har delt plattformen videre gjennom "word of mouth", noe som har vært uvurderlig for oss. Vi har mottatt så mye verdifull tilbakemelding og engasjement, med omtrent 50% av våre brukere som åpner og leser nyhetsbrevene våre og gir oss grundig feedback.


Denne støtten gir oss enorm motivasjon til å fortsette å forbedre og utvikle plattformen. Vi er dedikert til å realisere vår visjon og ambisjoner, og vi ser frem til en spennende fremtid sammen med dere.


Oppdatering av Modellporteføljen


Som nevnt tidligere, vil vi oppdatere vår modellportefølje når V4 av dagens plattform lanseres. Vi ser frem til å dele mer om denne oppdateringen, samtidig som vi utvikler den nye teknologien som virkelig vil løfte alt til et helt nytt nivå.


Bli Med i InvestWiser-fellesskapet


For å delta aktivt, engasjere deg, eller bare holde deg oppdatert på våre nyeste nyheter og innsikter, kan du besøke våre plattformer og ressurser gjennom følgende lenker:For mer lesing og innsikt i våre modellporteføljer og annen verdifull informasjon, kan du utforske våre nylig publiserte analyser:


 • Veien videre for InvestWiser: Større Team, Større Drømmer: Les mer her

 • Oslo Børs – Investeringsunivers: Analyse, Portefølje og Screening: Les mer her

 • Bygg en Solid Utbytte Portefølje med InvestWiser v3.0: Les mer her


Vi inviterer deg til å utforske disse ressursene og bli en enda mer integrert del av vårt voksende fellesskap. Sammen vil vi fortsette å bryte nye barrierer og definere fremtiden for investeringer.


Til slutt, husk at gode resultater starter med gode analyser. Vi i InvestWiser jobber for å gjøre kraftfull analyse tilgjengelig for alle, slik at investorer kan ta informerte beslutninger basert på fakta, med disiplin og selvtillit. Vi ser frem til en spennende tid fremover, og takker igjen for deres støtte.


Med vennlig hilsen, Teamet hos InvestWiser

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page