top of page
Personvernerklæring for InvestWiser AS

 

1. Introduksjon

InvestWiser AS verdsetter ditt personvern og strever etter å beskytte dine personlige data på best mulig måte. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan og hvorfor vi samler inn, bruker og deler din personlige informasjon når du besøker vår nettside, InvestWiser.net, eller bruker våre tjenester.

 

2. Hva slags informasjon samler vi inn?

Vi mottar, samler inn og lagrer informasjon du angir på vår nettside eller gir oss på annen måte. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, IP-adresse brukt for å koble datamaskinen din til internett; innlogging; e-postadresse; passord; datamaskin- og tilkoblingsinformasjon; kjøpshistorikk; og betalingsdetaljer som kredittkortinformasjon. Vi kan også samle inn navn, kommunikasjon og annen personlig identifiserbar informasjon.

 

3. Hvordan samler vi inn informasjon?

Når du gjennomfører en transaksjon på nettsiden vår, som en del av prosessen, samler vi inn den personlige informasjonen du gir oss, som navn, adresse og e-postadresse. Denne informasjonen brukes kun for de spesifikke grunnene nevnt i denne erklæringen.

 

4. Hvorfor samler vi inn slik informasjon?

Vi samler inn personlig og ikke-personlig informasjon for følgende formål:

- Å levere og drive tjenestene våre.

- Å gi våre brukere kontinuerlig kundestøtte og teknisk support.

- Å kontakte våre besøkende og brukere med generelle eller tilpassede tjenesterelaterte merknader og markedsføringsmeldinger.

- Å skape aggregert statistisk data og annen aggregert og/eller antatt ikke-personlig informasjon, som vi eller våre forretningspartnere kan bruke for å levere og forbedre tjenestene våre.

- Å overholde gjeldende lover og forskrifter.

 

5. Hvordan lagrer, bruker, deler og offentliggjør vi din personlige informasjon?

Nettsiden vår er vert på Wix.com-plattformen. Wix.com gir oss den online plattformen som lar oss selge våre produkter og tjenester til deg. Dine data kan lagres via Wix.coms datalagring, databaser og generelle Wix.com-applikasjoner. De lagrer dine data på sikre servere bak en brannmur.

 

Alle direkte betalingsportaler som tilbys av Wix.com og brukes av vårt selskap overholder standardene satt av PCI-DSS, styrt av PCI Security Standards Council, som inkluderer merker som Visa, MasterCard, American Express og Discover. Dette sikrer sikker behandling av kredittkortinformasjon av vår butikk og dens tjenesteleverandører.

 

6. Hvordan kommuniserer vi med våre besøkende?

Vi kan kontakte deg for å varsle deg angående kontoen din, for å løse problemer med kontoen din, løse en tvist, samle inn gebyrer eller penger du skylder, samle inn meninger gjennom undersøkelser eller spørreskjemaer, sende oppdateringer om selskapet vårt, eller når det er nødvendig for å kontakte deg for å håndheve vår brukeravtale, gjeldende nasjonale lover, og enhver avtale vi måtte ha med deg. For disse formål kan vi kontakte deg via e-post, telefon, tekstmeldinger og post.

 

7. Hvordan bruker vi informasjonskapsler og andre sporingsteknologier?

Vår nettside bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å gi deg en bedre brukeropplevelse og for analyseformål. Vær oppmerksom på at tredjepartstjenester, som Google Analytics eller andre applikasjoner tilbudt gjennom Wix App Market, kan ha egne retningslinjer angående hvordan de samler inn og lagrer informasjon. Slike praksiser er ikke dekket av Wixs personvernpolicy.

 

8. Hvordan kan våre besøkende trekke tilbake sitt samtykke?

Hvis du ikke ønsker at vi skal behandle dataene dine lenger, vennligst kontakt oss på didriklysvoll@investwiser.net eller send oss et brev til Raveien 205, 3184 Borre.

 

9. Oppdateringer av personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernerklæringen når som helst. Endringer og klargjøringer trer i kraft umiddelbart etter at de er lagt ut på nettsiden. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne policyen, vil vi varsle deg her.

 

10. Spørsmål og kontaktinformasjon

Hvis du ønsker å få tilgang til, rette, endre eller slette personlig informasjon vi har om deg, er du velkommen til å kontakte oss på didriklysvoll@investwiser.net eller sende oss et brev til Raveien 205, 3184 Borre.

bottom of page